Parempi Putkiasennus

Parempi Putkiremontti -urakoitsijat käyttävät työssään vain ja ainoastaan koulutettua, ammattitaitoista henkilökuntaa sekä alan parhaita menetelmiä ja materiaaleja. Putkiremonttimme pysyvät aikataulussa, ja pidämme kiinni yhdessä sovituista aloitus- ja valmistumispäivistä.

Tilaa omasi!

Käyttövesiremontti

Putkiremontin toteuttajan – ja toki pienempienkin huoltotöiden tekijän – pitää olla kokenut LVI-ammattilainen, joka tuntee alan määräykset ja hallitsee remontin kaikki vaiheet yhtenä kokonaisuutena.

Jarno Wargh
Parempi Putkiremontti -asennusliike

Parempi Putkiremontti:
laatua alusta loppuun

Laatuun kannattaa panostaa, kun kyseessä on oma koti ja sen arvo. Parempi Putkiremontti on kehitetty parhaaksi valinnaksi jokaiselle putkiremonttia harkitsevalle. Sen pitävä laatuketju syntyy asiantuntevasta suunnittelusta, alan ykköstuotteista ja ammattitaitoisesta asennuksesta. Tätä palvelua et muualta saa.

Vaadi näitä asioita LVI-Urakoitsijalta

1

Pyydä hinta kokonaispalvelusta

Tarkista, mitä saamasi hinta sisältää. Paremman Putkiremontin suunnittelee ja toteuttaa kokenut LVI-ammattilainen, joka kartoittaa toiveesi, tuntee alan määräykset ja hallitsee remontin kaikki vaiheet – yhtenä kokonaisuutena!

2

Oikea mies oikeaan työhön

Varmista, että tekijä tuntee rakennusmääräykset ja noudattaa niitä. Ennen kuin päätät, tarkista tekijän referenssit, pätevyys ja kokemus. Myös luottotiedot kannattaa aina tarkistaa.

3

Pyydä suunnitelma

Urakkasopimuksen tekeminen on yksi putkiremontin tärkeimmistä vaiheista. Tarkkana siinä! Sopimuksen täytyy sisältää kaikki tärkeimmät seikat kuten työn sisältö, laatuvaatimukset, aikataulu ja vastuuhenkilöt.

Parempi Putkiremontti, parempi laatu

1

Kartoitus

Tehtyjen kuntokartoitusten pohjalta laadimme yhdessä kiinteistön omistajan (tai taloyhtiön hallituksen) kanssa korjaussuunnitelman ja laskemme tarjouksen. Kuntokartoitus on aina maksuton.

2

Kiinteä hinta

Paremman Putkiremontin suunnittelee ja toteuttaa aina kokenut LVI-ammattilainen, joka tuntee alan määräykset ja hallitsee remontin kaikki vaiheet yhtenä kokonaisuutena. Ennen remontin alkamista saat kiinteän hinnan, joka pitää. Laskutamme vasta, kun työ on kokonaisuudessaan valmis.

3

Aikataulu Pitää

Putkiremonttimme pysyvät aikataulussa, ja pidämme kiinni yhdessä sovituista aloitus- ja valmistumispäivistä.

4

Korkealaatuiset tuotteet

Paremmassa Putkiremontissa käytetään alan parhaiden toimittajien tuotteita, joilla on laatu-/tyyppihyväksyntäsertifikaatit. Se varmistaa, että myös putkiston käyttöikä on pitkä. Ja että talosi arvo nousee.

5

Hyvät referenssit

Toteutamme vuosittain 300–400 putkiremonttia. Jokaisen niistä olemme hoitaneet huolellisesti ja ammattitaitoisesti loppuun asti – sovitussa aikataulussa tietysti.

6

Testaamme työmme laadun

Kun asennus on valmis, testaamme sen. Koeponnistamme aina jokaisen asentamamme putkiston ja teemme tarvittavat säädöt hanoille, vesikalusteille ja mahdollisille lämmitysvaraajille. Saat testauksesta dokumentin. Lopuksi käymme vielä urakan läpi kanssasi, siivoamme jäljet ja viemme vanhat tarvikkeet jätteenkäsittelyyn.

8

Pitkä takuu

Myönnämme työllemme seitsemän vuoden takuun, joka on markkinoiden pisin.

9

Rahoitus hoituu

Voit hankkia rahoituksen haluamallesi tuotteelle tai palvelulle kätevästi verkossa, ajankohdasta riippumatta. Voit hakea rahoituspäätöksen toivomallesi summalle ja takaisinmaksuajalle jo etukäteen, ennen yhteydenottoasi. Tutustu tästä.

Tästä alkaa parempi
putkiremontti

Haluan ilmaisen kartoituskäynnin!

Ottakaa minuun yhteyttä:Laske Putkiremontin hinta Tee Putkiremontin Tarvekartoitus