Parempi lämpöverkkoremontti

Parempi Putkiremontti -asennusliikkeet hoitavat luotettavasti ja asiantuntevasti myös kotisi lämpöverkkoremontin. Koulutettu ja ammattitaitoinen, suomalainen henkilökunta ja alan parhaat menetelmät sekä materiaalit varmistavat lopputuloksen. Remonttimme pysyvät aikataulussa, ja saat työllemme takuun.

Laske lämpöverkkoremontin hinta

Lämpöverkkoremontti

Lämpöverkkoremontin tekijäksi kannattaa aina valita kokenut ammattilainen, joka hallitsee remontin kaikki vaiheet ja hoitaa työt luotettavasti alkukartoituksesta loppusiivoukseen.

Jarno Wargh
Parempi Putkiremontti -asennusliike

Parempi lämpöverkkoremontti:
laatua alusta loppuun

Laadukas lämpöverkkoremontti lisää kotisi asuinmukavuutta – ja parantaa myös talon energiatehokkuutta. Lisäksi se ehkäisee mahdollisen vesivahingon syntymisen. Remontin myötä lämmityskulut sekä vakuutusmaksut pienenevät, ja talosi arvo nousee. Parempi Lämpöverkkoremontti on kehitetty parhaaksi valinnaksi jokaiselle lämpöverkkoremonttia harkitsevalle. Sen pitävä laatuketju syntyy asiantuntevasta suunnittelusta, alan parhaista tuotteista ja takuulla ammattitaitoisesta asennuksesta. Laatuumme voit aina luottaa.

Vaadi näitä asioita LVI-Urakoitsijalta

1

Kattaako hinta kaiken?

Tarkista, että kustannusarviossa on mukana kaikki ja saat hinnan kokonaispalvelusta. Paremman Lämpöverkkoremontin suunnittelee ja toteuttaa kokenut LVI-ammattilainen, joka kartoittaa toiveesi ja talosi tarpeet. Ja tuntee alan määräykset sekä hallitsee remontin kaikki vaiheet yhtenä kokonaisuutena.

2

Onko valitsemasi tekijä varmasti pätevä?

Varmista, että lämpöremonttisi tekijä tuntee rakennusmääräykset ja noudattaa niitä. Ennen kuin päätät, tarkista tekijän referenssit, pätevyys ja kokemus. Myös luottotiedot kannattaa aina tarkistaa.

3

Onko sopimuksessa kaikki tarvittavat asiat?

Urakkasopimuksen tekemisessä kannattaa olla tarkkana – se on koko remontin perusta. Sopimuksessa täytyy olla kaikki tärkeimmät seikat kuten työn sisältö, laatuvaatimukset, aikataulu ja vastuuhenkilöt.

Parempi lämpöverkkoremontti, enemmän laatua

1

Kartoitus

Tehtyjen kuntokartoitusten pohjalta laadimme yhdessä kiinteistön omistajan (tai taloyhtiön hallituksen) kanssa korjaussuunnitelman ja laskemme tarjouksen. Kuntokartoitus on aina maksuton.

2

Kiinteä hinta

Paremman Putkiremontin suunnittelee ja toteuttaa aina kokenut LVI-ammattilainen, joka tuntee alan määräykset ja hallitsee remontin kaikki vaiheet yhtenä kokonaisuutena. Ennen remontin alkamista saat kiinteän hinnan, joka pitää. Laskutamme vasta, kun työ on kokonaisuudessaan valmis.

3

Aikataulu Pitää

Putkiremonttimme pysyvät aikataulussa, ja pidämme kiinni yhdessä sovituista aloitus- ja valmistumispäivistä.

4

Korkealaatuiset tuotteet

Paremmassa Putkiremontissa käytetään alan parhaiden toimittajien tuotteita, joilla on laatu-/tyyppihyväksyntäsertifikaatit. Se varmistaa, että myös putkiston käyttöikä on pitkä. Ja että talosi arvo nousee.

5

Hyvät referenssit

Toteutamme vuosittain 300–400 putkiremonttia. Jokaisen niistä olemme hoitaneet huolellisesti ja ammattitaitoisesti loppuun asti – sovitussa aikataulussa tietysti.

6

Testaamme työmme laadun

Kun asennus on valmis, testaamme sen. Koeponnistamme aina jokaisen asentamamme putkiston ja teemme tarvittavat säädöt hanoille, vesikalusteille ja mahdollisille lämmitysvaraajille. Saat testauksesta dokumentin. Lopuksi käymme vielä urakan läpi kanssasi, siivoamme jäljet ja viemme vanhat tarvikkeet jätteenkäsittelyyn.

8

Pitkä takuu

Myönnämme työllemme seitsemän vuoden takuun, joka on markkinoiden pisin.

9

Rahoitus hoituu

Voit hankkia rahoituksen haluamallesi tuotteelle tai palvelulle kätevästi verkossa, ajankohdasta riippumatta. Voit hakea rahoituspäätöksen toivomallesi summalle ja takaisinmaksuajalle jo etukäteen, ennen yhteydenottoasi. Tutustu tästä.

Tästä alkaa Parempi
Lämpöverkkoremontti

Haluan ilmaisen kartoituskäynnin!

Ottakaa minuun yhteyttä:Laske Putkiremontin hinta Tee Putkiremontin Tarvekartoitus