Paremmat Putkituotteet

Parempi Putkiremontti nostaa talosi arvoa, koska kaikki siinä käytetyt putkituotteet ovat laadukkaita. Lisäksi putkiston käyttöikä on pitempi.

LUE LISÄÄ

Paremmat putkituotteet

Järjestelmäsi on yhtä hyvä kuin sen heikoin lenkki. LVI-tuotteiden valmistajien kirjo on laaja ja pienessäkin kohteessa käytetään hyvin monen valmistajan tuotteita. Lopputulos on yhtä laadukas, kuin näkymättömin ja heikoin osa. Me tarjoamme takuuvarman tuotteiden laatuketjun, joka ei petä.

Kimmo Pelkonen
Toimitusjohtaja / LVI-WaBeK Oy

Parempi Putkiremontti:
laatua alusta loppuun

Laatuun kannattaa panostaa, kun kyseessä on oma koti ja sen arvo. Parempi Putkiremontti on kehitetty parhaaksi valinnaksi jokaiselle putkiremonttia harkitsevalle. Sen pitävä laatuketju syntyy asiantuntevasta suunnittelusta, alan ykköstuotteista ja ammattitaitoisesta asennuksesta. Tätä palvelua et muualta saa.

Mitä laatu tarkoittaa putkiremontissa?
Varmista nämä

1

Putkituotteiden laatuluokitus nostaa talosi arvoa

Kun kaikki talosi putkituotteet ovat laadukkaita sekä alalla arvostettuja ja niillä on laatusertifikaatit, on putkiston käyttöikäkin pitkä. Näin Parempi Putkiremontti nostaa myös talosi arvoa.

2

Putkituotteiden takuu säästää turhilta huolilta

Paremmassa Putkiremontissa käytetyt tuotteet toimittaa aina laadukas, alalla pitkään toiminut yritys. Se tuntee myymänsä tuotteet ja takaa niiden laadun. Esimerkiksi Wavinin edistyksellinen liitinteknologia ja vuotosuojattu järjestelmä estävät tehokkaasti vesivahinkoja ja niistä aiheutuvia kosteusvaurioita.

3

Sijoita laatuun, säästät rahaa

Valitsemalla laadukkaat ja vettä säästävät vesikalusteet ja hanat säästät vuosien mittaan riihikuivaa rahaa – asumisen mukavuudesta tinkimättä!

Parempi Putkiremontti tehdään
laatutuotteilla

Putkistot Wavinilta

Käyttövesiremonteissa valintamme on hygieeninen ja siisti komposiittiputki. Se on testattu, nykyaikainen, turvallinen ja pitkäikäinen tuote. Komposiittiputki soveltuu hyvin talousvedelle, eikä siitä irtoa veteen mitään ainesosia.

LUE LISÄÄ

Vesikalusteet Gustavsberg

Haluat varmasti, että kotisi uudistettu kylpyhuone kestää käyttöä pitkään. Gustavsbergin tuotteet vastaavat tätä vaatimusta sekä toiminnaltaan että ulkonäöltään. Niiden materiaaleissa ja muotoilussa on monia puhdistusta helpottavia ja hygieniaa parantavia ratkaisuja.

LUE LISÄÄ

Virtaustekniikka Honeywell

Lämmitys- ja käyttövesijärjestelmien säätö sujuu Honeywellin linjansäätöventtiileillä nopeasti ja tarkasti. Venttiileillä on CE-hyväksyntä. Honeywellin tuotteita, komponentteja ja järjestelmiä on yli 100 miljoonassa kodissa ja viidessä miljoonassa rakennuksessa maailmanlaajuisesti ohjaamassa lämpötilaa, taloudellista energiankulutusta ja turvallisuutta.

Asennustekniikka LVI-WaBeK

Panostamme laatuun ja valitsemme tavarantoimittajiksi vain Euroopan johtavia valmistajia, oman alansa huippuosaajia.

LUE LISÄÄ

Tästä alkaa parempi
putkiremontti

Haluan ilmaisen kartoituskäynnin!

Ottakaa minuun yhteyttä:Laske Putkiremontin hinta Tee Putkiremontin Tarvekartoitus