Parempi LVV-kuntokatsastus

LVV-kuntokatsastus on aiheellinen heti ensimmäisen itse putkistosta aiheutuneen vuodon jälkeen – samoin jos viemäritukoksia on toistuvasti. Tosin se on viisainta tehdä jo ennen ensimmäistäkään vuotoa, jos putkistolla alkaa jo olla ikää. LVV-kuntokatsastuksessa varmistetaan putkien kunto, ja saat ohjeita mahdollisista korjauksista ja muutoksista, joilla putkiston käyttöikää voi maksimoida.

Tilaa omasi!

Parempi LVV-kuntokatsastus

Haluat varmasti välttää turhat putkivuodot ja säästää selvää rahaa?  LVV-kuntokatsastuksen avulla pystyt hoitamaan kaikki tarvittavat huollot, kunnostukset ja uusimiset juuri oikeaan aikaan.

Marko Lukkari
Parempi Putkiremontti – Fise-pätevöitynyt LVV-kuntotutkija

Fise-pätevöitynyt LVV-kuntotutkija Marko Lukkari

Parempi Putkiremontti:
laatua alusta loppuun

Laatuun kannattaa panostaa, kun kyseessä on oma koti ja sen arvo. Parempi Putkiremontti on kehitetty parhaaksi valinnaksi jokaiselle putkiremonttia harkitsevalle. Sen pitävä laatuketju syntyy asiantuntevasta suunnittelusta, alan ykköstuotteista ja ammattitaitoisesta asennuksesta. Tätä palvelua et muualta saa.

Milloin putkistojen kuntokatsastus on aiheellinen?

1

Rakennusten vesijohtojen ja viemäriputkien elinkaari on noin 50 vuotta – teoriassa. Käytännössä asia ei ole lainkaan näin yksiselitteinen. Putkiston kuntoon vaikuttavat tekijät vaihtelevat kiinteistökohtaisesti, joten tilanteen voi varmistaa vain katsastamalla. Putkistot on hyvä ottaa seurantaan jo 10 vuoden jälkeen.

2

Putkiston kuntoon vaikuttavia tekijöitä ovat LVV-suunnitelmien asianmukaisuus, työn laatu ja asennusmenetelmät, putkien materiaali ja laatu, veden alueellinen laatu, kiinteistön käyttötarkoitus sekä tietenkin järjestelmien huolto ja kunnossapito (tai niiden puute). Jos et tiedä varmuudella näitä kaikkia, selvitä LVV-kuntokatsastuksella talosi putkiston kunto ennen kuin vahinko ehtii tapahtua.

3

Putkivuoto on ikävin aihe kuntokatsastukselle, mutta niinkin saattaa käydä. Oireita mahdollisesta vuodosta ovat mm. vedenkulutuksen selittämätön lisääntyminen, rakenteissa ilmenevät kosteusvuodot, ummehtunut haju, sokkeleiden kastuminen, parkettien tummuminen yms. Jos tällaisia uumoilet talossasi olevan, ota yhteyttä viipymättä!

Parempi LVV-kuntokatsastus on maksuton eikä sido sinua mitenkään

1

Kartoitus

Tehtyjen kuntokartoitusten pohjalta laadimme yhdessä kiinteistön omistajan (tai taloyhtiön hallituksen) kanssa korjaussuunnitelman ja laskemme tarjouksen. Kuntokartoitus on aina maksuton.

2

Kiinteä hinta

Paremman Putkiremontin suunnittelee ja toteuttaa aina kokenut LVI-ammattilainen, joka tuntee alan määräykset ja hallitsee remontin kaikki vaiheet yhtenä kokonaisuutena. Ennen remontin alkamista saat kiinteän hinnan, joka pitää. Laskutamme vasta, kun työ on kokonaisuudessaan valmis.

3

Aikataulu Pitää

Putkiremonttimme pysyvät aikataulussa, ja pidämme kiinni yhdessä sovituista aloitus- ja valmistumispäivistä.

4

Korkealaatuiset tuotteet

Paremmassa Putkiremontissa käytetään alan parhaiden toimittajien tuotteita, joilla on laatu-/tyyppihyväksyntäsertifikaatit. Se varmistaa, että myös putkiston käyttöikä on pitkä. Ja että talosi arvo nousee.

5

Hyvät referenssit

Toteutamme vuosittain 300–400 putkiremonttia. Jokaisen niistä olemme hoitaneet huolellisesti ja ammattitaitoisesti loppuun asti – sovitussa aikataulussa tietysti.

6

Testaamme työmme laadun

Kun asennus on valmis, testaamme sen. Koeponnistamme aina jokaisen asentamamme putkiston ja teemme tarvittavat säädöt hanoille, vesikalusteille ja mahdollisille lämmitysvaraajille. Saat testauksesta dokumentin. Lopuksi käymme vielä urakan läpi kanssasi, siivoamme jäljet ja viemme vanhat tarvikkeet jätteenkäsittelyyn.

8

Pitkä takuu

Myönnämme työllemme seitsemän vuoden takuun, joka on markkinoiden pisin.

9

Rahoitus hoituu

Voit hankkia rahoituksen haluamallesi tuotteelle tai palvelulle kätevästi verkossa, ajankohdasta riippumatta. Voit hakea rahoituspäätöksen toivomallesi summalle ja takaisinmaksuajalle jo etukäteen, ennen yhteydenottoasi. Tutustu tästä.

Selvitä kotisi putkiston kunto
– tilaa maksuton kuntokatsastus!

LVV-kuntokatsastus on sinulle täysin ilmainen
eikä sido sinua mitenkään. Mutta voi pelastaa
talosi kunnon ja säästää sinut isoilta kuluilta!Laske Putkiremontin hinta Tee Putkiremontin Tarvekartoitus