Parempi Putkiremontti -asennusliike Korpilahti

Putkiremontin ei tarvitse olla painajainen. Meidän kokeneet suomalaiset ammattilaisemme hoitavat kaiken luotettavasti suunnittelusta loppusiivoukseen. Laadukkaat materiaalit ja turvallinen takuutyö! Toimimme alueella Jämsä, Kuhmoinen, Korpilahti, Mänttä-Vilppula

Tilaa omasi!

Parempi Putkiremontti -asennusliike Korpilahti

Parempi Putkiremontti -asennusliike Jämsän LVI- ja Hydraulitarvike Oy

Luota putkiremontissa alan parhaisiin ammattilaisiin – vakaa ja luotettava yrityksemme on tehnyt LVI-asennuksia ja huoltoja jo 30 vuoden ajan. Lupauksemme sinulle onkin sujuva käyttövesiputkien ja lämmitysjärjestelmän remontti. Saat työllemme 7 vuoden takuun. Palvelemme eteläisen Keski-Suomen alueella.

  • Jämsä, Kuhmoinen, Korpilahti, Mänttä-Vilppula
  • Palvelemme kuluttajia, yrityksiä, taloyhtiöitä, teollisuuslaitoksia ja koulutuskeskuksia
  • Omakotitalojen käyttö- ja lämmitysjärjestelmäremontit
  • LVI-urakoinnit ja -saneeraukset, huollot ja korjaukset

Laatua putkiremontin alusta loppuun

1

Putkiremontti asiakkaan tarpeiden mukaan

Putkiremontti alkaa aina asiakkaan ja hänen talonsa tarpeista. Aluksi asiantuntijamme kartoittaa kanssasi käyttövesiputkien tai muun remontointikohteen kunnon ja mahdolliset riskit. Tältä pohjalta laadimme korjaussuunnitelman. Kuntokartoitus on aina maksuton eikä sido sinua mitenkään. Ennen remontin alkamista saat kiinteän hinnan, joka pitää.

2

Putkiremonttiemme avainsana on laatu

Laaja putkiremontti, vuotava hana, vesivahinko, lämmitysjärjestelmän uusiminen… Hoidamme suuret sekä pienet toimeksiannot yhtä sujuvasti ja laadukkaasti. Työn hoitavat omat, luotettavat ja suomalaiset alan ammattilaisemme, emmekä koskaan tingi käyttämiemme materiaalien laadusta. Lopuksi käymme vielä kanssasi läpi valmistuneen urakan, siivoamme pois kaikki remontin jäljet ja viemme vanhat tarvikkeet jätteenkäsittelyyn.

3

Putkiremonttimme ovat aina takuutyötä

Työllämme on aina seitsemän vuoden takuu. Lisäksi saat kaikista taloosi toimitetuista LVI-järjestelmistä sekä asennuksessa käytetyistä LVI-tuotteista sertifikaatit, huolto- ja käyttöohjeet ja järjestelmätodistukset.

Tästä alkaa parempi
putkiremontti

Haluan ilmaisen kartoituskäynnin!

Ottakaa minuun yhteyttä:tai soita

044 7377 438
Laske Putkiremontin hinta Tee Putkiremontin Tarvekartoitus