Parempi Putkiremontti -asennusliike Sastamala

Teemme kodin putki- ja lämmitysjärjestelmäremontteja Pirkanmaan alueella. Työn hoitavat aina omat, ammattitaitoiset ja motivoituneet asentajamme. Hyvä ja nopea palvelu, turvallinen takuutyö. Yrityksemme palvelee alueella Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi.

Tilaa omasi!

Parempi Putkiremontti -asennusliike Sastamala

Parempi Putkiremontti -asennusliike HMK Talotekniikka Oy

Parempi Putkiremontti on luotettava valinta. Työn hoitavat aina yrityksemme omat suomalaiset ammattilaiset ja myönnämme sille 7 vuoden takuun. Käyttämämme materiaalit ovat luotettavia ja korkealaatuisia. Yrityksemme tekee vuosittain satoja remontteja, joten kokemuksemme riittää haasteellisiinkin tehtäviin. Kutsu asiantuntijamme paikalle kartoittamaan tilanne. Hänen käyntinsä ei maksa mitään eikä sido sinua mitenkään. Toimialueemme on koko Pirkanmaa.

 • Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala,
  Kihniö, Lempäälä, Nokia, Orivesi,
  Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi,
  Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti,
  Virrat, Ylöjärvi
 • Palvelemme kuluttajia, yrityksiä ja taloyhtiöitä
 • Omakotitalojen käyttö- ja lämmitysjärjestelmäremontit
 • LVI-suunnittelut, -urakoinnit ja -saneeraukset, huollot sekä korjaukset

Laatua putkiremontin alusta loppuun

1

Sovimme putkiremontista yhteistyössä kanssasi

Putkiremonttia suunniteltaessa ja toteutettaessa lähdemme aina asiakkaan – ja hänen talonsa – tarpeista. Asiantuntijamme kartoittaa kanssasi käyttövesiputkien ja muun käytössä olevan vesitekniikan kunnon ja mahdolliset riskit. Tältä pohjalta laadimme yhdessä kanssasi korjaussuunnitelman ja laskemme tarjouksen. Kuntokartoitus on aina maksuton. Ennen remontin alkamista saat kiinteän hinnan, joka pitää.

2

Teemme putkiremontin laadusta tinkimättä

Olipa kyseessä vuotava hana, vesivahinko, putkiremontti, kylpyhuoneen uusiminen tai muu alaamme liittyvä työ, hoidamme sen laadukkaasti ja hyvässä hengessä. Työmaalta lähdemme vasta, kun kaikki on varmasti kunnossa. Arvostamme kotiasi kuin omaamme, ja siivoamme lopuksi pois kaikki remontin jäljet ja viemme vanhat tarvikkeet jätteenkäsittelyyn.

3

Annamme takuun putkiremontille

Annamme työllemme seitsemän vuoden takuun. Saat kaikista taloosi toimitetuista LVI-järjestelmistä sekä asennuksessa käytetyistä LVI-tuotteista sertifikaatit ja huolto- ja käyttöohjeet sekä järjestelmätodistukset.

Tästä alkaa parempi
putkiremontti

Haluan ilmaisen kartoituskäynnin!

Ottakaa minuun yhteyttä:tai soita

044 7314 802
Laske Putkiremontin hinta Tee Putkiremontin Tarvekartoitus