Parempi Putkiremontti -asennusliike 
Siilinjärvi

Teemme kodin putki- ja lämmitysjärjestelmäremontteja Siilinjärven alueella. Työn hoitavat aina omat, ammattitaitoiset ja motivoituneet asentajamme. Hyvä ja nopea palvelu, turvallinen takuutyö. Yrityksemme palvelee alueella Kuopio, Siilinjärvi, Lapinlahti, Maaninka ja Nilsiä.

Tilaa omasi!

Parempi Putkiremontti -asennusliike Siilinjärvi

Parempi Putkiremontti -asennusliike LVI-Palvelut Viva Oy

Käyttövesi- ja lämmitysjärjestelmien putkiremontteihin erikoistunut yrityksemme hoitaa työt aina sovitussa aikataulussa ja asiakkaan kannalta mahdollisimman vaivattomasti. Osaava henkilökuntamme palvelee sinua alan tuoreimmalla ammattitaidolla. Emme tingi työn emmekä käytettävien materiaalien laadusta – ja remontin valmistuttua siivoamme sen jäljet. Annamme työllemme aina takuun.

  • Siilinjärvi, Kuopio, Lapinlahti, Maaninka ja Nilsiä
  • Palvelemme kuluttajia, yrityksiä, taloyhtiöitä ja julkishallintoa
  • Omakotitalon käyttövesiremontista kerros- tai rivitalon linjasaneeraukseen
  • Putkityöt 24 h, LVI-urakoinnit ja -saneeraukset, huollot ja korjaukset
  • Viemäröinti- ja ilmanvaihtotyöt, viemärikuvaukset
  • Lämpöpumppujen asennukset
  • Lattialämmityksen asennus
  • KVV-valvonta

Laatua putkiremontin alusta loppuun

1

Sovimme putkiremontista yhteistyössä kanssasi

Putkiremonttia suunniteltaessa ja toteutettaessa lähdemme aina asiakkaan – ja hänen talonsa – tarpeista. Asiantuntijamme kartoittaa kanssasi käyttövesiputkien ja muun käytössä olevan vesitekniikan kunnon ja mahdolliset riskit. Tältä pohjalta laadimme yhdessä kanssasi korjaussuunnitelman ja laskemme tarjouksen. Kuntokartoitus on aina maksuton. Ennen remontin alkamista saat kiinteän hinnan, joka pitää.

2

Teemme putkiremontin laadusta tinkimättä

Olipa kyseessä vuotava hana, vesivahinko, putkiremontti, kylpyhuoneen uusiminen tai muu alaamme liittyvä työ, hoidamme sen laadukkaasti ja hyvässä hengessä. Työmaalta lähdemme vasta, kun kaikki on varmasti kunnossa. Arvostamme kotiasi kuin omaamme, ja siivoamme lopuksi pois kaikki remontin jäljet ja viemme vanhat tarvikkeet jätteenkäsittelyyn.

3

Annamme takuun putkiremontille

Annamme työllemme seitsemän vuoden takuun. Saat kaikista taloosi toimitetuista LVI-järjestelmistä sekä asennuksessa käytetyistä LVI-tuotteista sertifikaatit ja huolto- ja käyttöohjeet sekä järjestelmätodistukset.

Tästä alkaa parempi
putkiremontti

Haluan ilmaisen kartoituskäynnin!

Ottakaa minuun yhteyttä:tai soita

0440 478 854
Laske Putkiremontin hinta Tee Putkiremontin Tarvekartoitus