Parempi putkisuunnittelu

Paremman Putkiremontin suunnittelee ja toteuttaa kokenut LVI-alan ammattilainen, joka hallitsee kaikki remontin vaiheet alusta loppuun yhtenä kokonaisuutena.

Kysy lisää putkisuunnitelmasta

Parempi Putkisuunnittelu

Jos suunnittelet omakotitalon rakentamista tai rakennuttamista, nyt on juuri oikea hetki panostaa käyttövesiputkiston suunnitteluun. Tässä vaiheessa tekemäsi valinnat voivat jo vaikuttaa ratkaisevasti siihen, milloin on edessä putkiremontti. Pyydä meiltä tarjous paremmasta putkien suunnittelusta ja asentamisesta.

Jari Pyykkönen
Toimitusjohtaja / Inset Oy

Parempi Putkiremontti:
laatua alusta loppuun

Laatuun kannattaa panostaa, kun kyseessä on oma koti ja sen arvo. Parempi Putkiremontti on kehitetty parhaaksi valinnaksi jokaiselle putkiremonttia harkitsevalle. Sen pitävä laatuketju syntyy asiantuntevasta suunnittelusta, alan ykköstuotteista ja ammattitaitoisesta asennuksesta. Tätä palvelua et muualta saa.

Mitä laatu tarkoittaa putkiremontissa?
Varmista nämä

1

LVI-suunnitelma määrittelee pitkälti lopputuloksen laadun – ja kustannukset

Paremman Putkiremontin suunnittelee ja toteuttaa kokenut LVI-ammattilainen, joka kartoittaa toiveesi, tuntee alan määräykset ja hallitsee remontin kaikki vaiheet yhtenä kokonaisuutena.

2

Laadukkaat tuotteet palvelevat sinua pitempään

Kun valitset Paremman Putkiremontin, saat samassa paketissa alan parhaat tuotteet – putkijärjestelmän ja halutessasi myös vesikalusteet. Teemme yhteistyötä vain laadukkaiden ja luotettavien tavarantoimittajien kanssa.

3

Laatusertifikaatti varmistaa remontin

Saat Paremmasta Putkiremontista laatusertifikaatin, joka koskee sekä asennuksessa käytettyjä tuotteita että asentajan työtä.

Parempi Putkiremontti on
suunnitelmallista työtä alusta loppuun

1

Aloitamme perusteellisella kartoituksella

Olipa kyseessä uuden rakentaminen tai vanhan saneeraus, kartoitamme aina ensin huolellisesti, mitä uudelta järjestelmältä odotat. Siis mikä sinulle on tärkeää, mitä toivot asumiselta, kuinka aiot rakentaa. Saneerauskohteessa otamme huomioon myös rakentamisen taloudelliset vaikutukset valintoihin: kuinka vanhaa järjestelmää voi hyödyntää ja mitä tulee uudistaa.

3

Mitä LVI-suunnitelmien sisältö (tarpeen ja käyttöpaikan mukaan)

  • Vesi-, viemäri-, lämmitys- ja ilmanvaihtosuunnitelmat, mukaan lukien kvv-asemapiirustus
  • Painehäviölaskelma, linjakaavio (tarvittaessa)
  • LVI-suunnitelmien hyväksyttäminen rakennusvalvonnassa rakennuslupaa varten
  • Lattialämmityksen termostaattien ja jakotukkien paikat ja mitoitus
  • Haja-asutusalueen jätevesijärjestelmän suunnitelma
  • Energiatodistus

2

Huolehdimme suunniteltujen ratkaisujen toimivuudesta ja taloudellisuudesta

LVI-suunnitelmien laatimisen yhteydessä saat halutessasi tarjouksen ja toteutussuunnitelman pitävine aikatauluineen – kaikki vaivattomasti yhdellä ja samalla sopimuksella. Kun asioitasi hoitaa yksi taho, kaikki on turvallisen selkeää – ja myös edullisempaa.

Laadukkaat tuotteet varmistavat, että kotisi on jatkossa entistä toiminnallisempi, viihtyisä, energiataloudellinen ja putkiston osalta äänetön. Käytämme alan johtavia, korkealaatuisia merkkituotteita.

LVI-tekniikkaan liittyvät dokumentit, esimerkiksi järjestelmätodistukset sekä käyttö- ja huolto-ohjeet, pysyvät tallessa sähköisessä laatukansiossa.

4

Pyydä tarjous, se käy helposti

Jos sinulla on jo LVI-suunnitelma, tarjouksen pyytäminen käy käden käänteessä. Täytä alla oleva lomake, liitä LVI-suunnitelma mukaan ja lähetä tarjouspyyntö. Voit pyytää meiltä tarjouksen LVI-järjestelmistä, vaikka olisit hankkinut LVI-suunnitelmasi muualta kuin meiltä.

Tästä alkaa parempi
putkiremontti

Haluan ilmaisen kartoituskäynnin ja sitovan tarjouksen.

Jos sinulla on jo LVI-suunnitelma, tarjouksen pyytäminen käy käden käänteessä.
Laske Putkiremontin hinta Tee Putkiremontin Tarvekartoitus