Rintamamiestalon ja sen käyttövesiputkien uusi elämä

16.10.2017

Kuten jo kerroimme, Susanna Luukkonen Vantaalta voitti taloonsa ilmaisen käyttövesiputkien remontin kaikkine tykötarpeineen Parempi Putkiremontti -kilpailussa, jonka osallistumisaika päättyi kesäkuun lopussa.

”Talomme on vuona 1956 rakennettu rintamamiestalo, jossa on neliöitä 155. Muutimme tänne mieheni kanssa kahdesta eri osoitteesta – tai oikeastaan muuttajia oli kaikkiaan viisi, kun mukana tulivat myös avomieheni tytär (9 v) ja omat poikani (17 ja 18 v)”, Susanna kertoo.

”Yksi kriteeri talon valinnassa oli sen sijainti: tässä ovat koulut sekä työpaikat lähellä. Myös koko vaikutti, koska tällaisessa poppoossa on tärkeää, että jokaiselle on oma tilansa. Ja totta kai hintakin ratkaisi!”

 

Remontteja näköpiirissä

Tehdäänpä pieni virtuaalinen vaellus Susannan ja hänen miehensä talossa. Sen julkisivu on osittain mineriittilevyä ja osin puuverhoiltu. Talon peltikatto on uusittu vuonna 2013. Talossa on öljylämmitys ja sen tukena ilmalämpöpumppu.

No niin, mennään sitten peremmälle. Ensimmäisessä kerroksessa on eteinen, pieni kuntosalihuone, keittiö, wc, olohuone ja makuuhuone. Yläkerrassa puolestaan kaksi makuuhuonetta ja wc. Myös kellarikerros on lämmin, ja siellä ovat sauna, kylpyhuone ja TV-huone.

”Putkiremontti oli suunnitelmissa, vaikkei varsinaisia ongelmia vielä ole esiintynytkään. Talolla on sen verran ikää, että putket on syytä uusia. Ihan uskomaton juttu, että se järjestyi näin”, Susanna hymyilee. ”Talon julkisivuremontti onkin sitten seuraava projekti.”

 

”Ei tällaista ihan joka päivä satu”

Entä millaisia mielikuvia Susannalla ja hänen miehellään on putkiremontista? ”Ensimmäisenä varmasti tulee mieleen, että se on kallista puuhaa. Ja toki tällaisissa tulee aina ajateltua, että mikä voi mennä pieleen. Mutta sitten törmättiin Facebookissa tietoon Paremmasta Putkiremontista ja mahdollisuudesta hyvässä lykyssä saada sellainen itselleen. Putkiremontti vaikutti kaikin puolin luotettavalta valinnalta, joten oltiin heti täysillä mukana.”

Remonttiin lähdetään Susannan mukaan voittajafiiliksellä. ”Kyllä tässä suurta kiitollisuutta tuntee. Ei tällaista ihan joka päivä satu.”

Remontin toteuttaa Parempi Putkiremontti -asennusyritys Vesiykköset, ja siitä voit lukea hiukan tuonnempana. Pysy kanavalla!

 


Aiheeseen liittyvät artikkelit

Olisiko talossasi käyttövesiremontin aika? 11.05.2017
Olisiko talossasi käyttövesiremontin aika?

Ajoissa tehty käyttövesiputkien remontti säästää sinulle mojovan summan rahaa ja kosolti mielenrauhaa verrattuna remontin siirtämiseen. Mutta milloin se oikea aika on? Katso vinkit.

Askarruttaako putkiremontin hinta? 18.04.2017
Askarruttaako putkiremontin hinta?

Putkiremontissa on kyse paljosta muustakin kuin putkista. Itse asiassa niiden osuus remontin kokonaishinnasta on vain noin 25 %. Toisen kerran: kiinnitä huomiosi kokonaisuuteen ja sen laatuun. Itseään ei kannata yrittää narrata!

Laske Putkiremontin hinta Tee Putkiremontin Tarvekartoitus