Uutta laatua putkiremontteihin

05.04.2017

Lehdistötiedote / Parempi Putkiremontti / 4.4.2017

Parempi Putkiremontti lanseerataan OmaKoti-messuilla (Helsingin Messukeskus 6.–9.4.2017). Uudessa konseptissa on mukana alan kokeneimpia toimijoita. Pitävä laatuketju syntyy asiantuntevasta suunnittelusta, alan ykköstuotteista ja ammattitaitoisesta asennuksesta.

– Vielä nykyäänkin moni omakotitalon omistaja empii käyttövesiputkien remonttia: kauanko se kestää, hankaloittaako se elämää ja löydänkö varmasti luotettavan toimijan, sanoo LVI-WaBeK Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Pelkonen. Vastaukseksi kysymyksiin hänen yrityksensä on kehittänyt uuden Parempi Putkiremontti -konseptin ja hallinnoi sitä.
– Me olemme LVI-tukkuliike, joka ottaa vastuuta.

Yhteistyössä ovat mukana Wavin-Labko Oy, Villeroy & Boch Gustavsberg Oy, Vesi 11 Oy ja Honeywell Oy.

– Komposiittiputkistomme vastaavat kaikkia käyttövesijärjestelmien turvallisuus- ja hygieniavaatimuksia. Edistyksellinen liitinteknologia ja vuotosuojattu järjestelmä estävät tehokkaasti vesivahinkoja ja niistä aiheutuvia kosteusvaurioita, kertoo Wavin-Labko Oy:n toimitusjohtaja Timo Sarlin.

– Villeroy & Boch Gustavsberg Oy tunnetaan korkealaatuisista, toimiviksi muotoilluista ja tyylikkäistä kylpyhuoneen vesikalusteista ja hanoista. Niissä on otettu huomioon myös ympäristöystävällisyys ja kestävä kehitys – energian- ja vedenkulutuksen vähentäminen on sekä käyttäjän että ympäristön etu, aluemyyntipäällikkö Leena Loponen toteaa.

– Yksi partneri kaikille ja kaikkialla. Honeywell Oy tarjoaa täydellisen valikoiman laadukkaita, energiaa säästäviä tuotteita asuinkiinteistöjen käyttövesi- ja lämmitysjärjestelmiin. Tuotteitamme on asennettu maailmanlaajuisesti jo noin 100 miljoonaan asuintaloon, kertoo Account Manager Eerik Nieminen.

Vesi 11 Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Wargh muistuttaa, että omakotitalon putkiremontti kannattaa tehdä ajoissa. – Vakuutus ei usein korvaa koko putkiston uusimista. Esimerkiksi putkiston ikä vaikuttaa vakuutuskorvauksen määrään ja laajuuteen. Me tuomme Parempaan Putkiremonttiin erittäin ammattitaitoiset, kokeneet ja vastuunsa tuntevat LVI-asentajat.

Lisätietoja: tj Kimmo Pelkonen, puh. 020 1555 254, kimmo.pelkonen@lvi-wabek.fi

 


Aiheeseen liittyvät artikkelit

Askarruttaako putkiremontin hinta? 18.04.2017
Askarruttaako putkiremontin hinta?

Putkiremontissa on kyse paljosta muustakin kuin putkista. Itse asiassa niiden osuus remontin kokonaishinnasta on vain noin 25 %. Toisen kerran: kiinnitä huomiosi kokonaisuuteen ja sen laatuun. Itseään ei kannata yrittää narrata!

Laske Putkiremontin hinta Tee Putkiremontin Tarvekartoitus